Horsemanship Games

Jeg afholder i samarbejde med min kollega Pia Motawea web konkurrencer hvor man filmer øvelser med sin hest og kan vinde flotte rosetter og sponsorerede præmier. Følg Horsemanship Games på facebook for at holde dig opdateret om nye konkurrencer. 

Det praktiske

Tilmelding foregår via Sporti.dk hvor du skal oprette profil. 
Der er et begrænset antal pladser i hver klasse, du har reserveret din plads når vi har modtaget betaling. Du skal indsende din video af dit program med www.wetransfer.com til BÅDE Julie og Pia email adressen juliekhoffmann@live.dk og piamotawea@live.dk inden den givne frist. Skriv dit og hestens navn på overførslen. Du vil få en mail tilbage som bekræftelse på at vi har modtaget din video. 


Vi bedømmer løbende, så send gerne så snart din video er klar for at undgå lang ventetid på resultatet.
Vi ser helst at videoen er filmet ud i et stykke, så der ikke er klippet mellem øvelserne. Vi vil gerne have lyd på så vi kan bedømme dine audiotive signaler. Du må gerne bruge musik på din video så fremt det ikke overdøver lydsporet og evt audiotive signaler.
Når du sender os din video giver du os automatisk tilladelse til at dele denne på sociale medier med mindre andet står udtrykkeligt skrevet.

Rosetter og præmier

Mængden af deltagere vil afgøre hvor mange rosetter der vil være.
Der vil være rosetter til de første 10 placerede ved mindst 25 tilmeldinger. Kun til de første 5 ved minde end 25. Kun til første pladsen ved mindre end 10 tilmeldte.
Vinderne vil modtage en sponsoreret gave. 

Bor du i udlandet skal du selv betale for fragt af din roset og præmie.

Klasser

HIH klasse 1 

Inspireret af Ute Lehmanns fundament klasse har vi lavet denne mindre klasse med øvelser som er egnet for heste i alle aldre. Dommerne er begge kvalificeret til at bedømme øvelserne i og med at de har taget Horse in Harmony træner uddannelsen.


I denne klasse skal du fremvise følgende øvelser:

1. Føre hesten i ottetal om to markører så synkront som muligt.
2. Elevator øvelse. Løfte og sænke hestens hoved, så afspændt som muligt.
3. Statue. Vise at du kan parkere hesten og gå væk fra den. Ekstra flot hvis du kan gå eller løbe en stor cirkel rundt om hesten.
4. Flytte forpart og bagpart. Vi vil gerne se et par skridt til hver side, og helst med en lille pause mellem hvert skridt.
5. Servostyring. Vis at du kan flytte hesten et par skridt frem og tilbage ved siden af dig, uden at du flytter dig og med så lidt pres som muligt.

Udstyr: valgfrit. Vi anbefaler almindelig grime med træktov samt en dressur pisk. Man kan også bruge rebgrime eller kapsun og man kan også fremvise øvelserne i liberty (uden udstyr) hvis man ønsker det.

Du bliver bedømt på følgende områder:
Harmoni
Signalgivning
Hestens forståelse af opgaven
Præcision

Freestyle longe klasse

Vis os din longe træning! Denne klasse er for heste fra 2,5 år og op og du skal du selv lave dit program og dette er op til dig om du vælger at fokusere på at vise den flotteste basis træning eller om du vil lave en lille opvisning ud af det og inspirere os til hvordan man kan øge sværhedsgraden i sin træning. Videoen må være max 5,5 minutter lang og skal mindst være 1,5 minutter lang.


Der er enkelte elementer som skal indgå i programmet hvilket er:
1. Overgange både op og ned i tempo
2. Begge volter og vi vil gerne se selve volte skiftet
3. Parade med stilstand i ca 5 sekunder

Udstyr: Valgfrit. Du kan vise hesten med eller uden longetov, i dobbelt longe, i kapsun, bid, grime eller regbrime, med eller uden pisk, alle længder. Det er op til dig.

Forslag til øvelser der kan vise teknisk niveau: Tilbagetrædning, spanske skridt, samlet galop, skoleparade, alle gangarter, longering i firkant i stedet for cirkel, volteskift med fart på. Find selv på flere.

Du bliver bedømt på følgende områder:
Afspændthed
Brug af overlinien
Præcision
Signal givning
Overordnet harmoni
Teknisk niveau