Dansk Islandshesteforenings Ryttermærke Forløb

Som uddannet og eksamineret instruktør i Dansk islandsheste forening kan jeg nu tilbyde ryttermærke forløb til klubber, rideskoler og andre grupper. 
Forløbet indeholder interaktiv læring på en dymanisk platform samt praktisk undervisning i stalden og på ridebanen samt en afsluttende test med diplom og en flot pin til jakken. 

Ridemærkerne har til formål at højne hestevelfærd og sikkerhed  i hele landet og henvender sig til hobbyryttere i alle aldre, og en stor del af indholdet omhandler ridning i naturen. Om du har redet i 1 år eller 80 år. Alle kan være med og få noget ud af det.

Heste sporten er en af de farligste sportsgrene med mange alvorlige skader og enda dødsfald. Uheldene sker oftes når man mindst venter det. Det er DI’s mission at hjælpe landets islænder ryttere til ikke at blive en del af statistikken. Ydermere er viden omkring hestens anatomi og natur vigtig for at sørge for god hestevelfærd blandt hobby hestene. Jo mere vi ved om vores kære dyr, jo nemmere bliver det for os at tage de rette beslutninger for at de kan have det godt, og vi kan få det ud dem vi ønsker. Så giv dig selv og din hest den gave at tage et ryttermærke forløb. Du vil ikke fortryde det!

Kurset kan laves på mange måder. Som en række aftenkurser, som et weekend kursus eller noget andet. I kan lave en det af kurset som selvstudie eller vælge at få undervisning hele vejen igennem, for at få mest mulig læring med. I kan tage ét ridemærke eller begge på samme tid. Kontakt mig så finder vi ud af hvad der passer bedst til jer.