Om Mig

Din underviser når erfaringer og traditioner ikke er nok, og du ønsker en med dybere kendskab til nyere forskning. Jeg underviser ekvipager af alle typer, størrelser og aldersgrupper. Jeg arbejder ikke ud fra en særlig metode men baserer min undervisning på min viden omkring nervesystemet, motivation og indlæring, samt fysiologi. Således kan jeg tilrettelægge skræddersyet undervisning til hver enkelt ekvipage.

Mit navn er Julie Keller.
Jeg har mere end 10 års erfaring som underviser, men selvom jeg har været i gang længe er jeg stadig i konstant udvikling både som rytter og instruktør.
Jeg stiler efter at blive den mest alsidige og veluddannede underviser jeg kan. Gennem mit uddannelses forløb har jeg sørget for at tilegne mig både bred og dybdegående viden inden for især 3 hovedområder: læringsteori og jordarbejde, opstilling og forfining af signaler, og til slut træning af gangartsheste.

Jeg startede min uddannelses rejse med at tage den 1 årige Horse in Harmony træner uddannelse hos Ute Lehmann i 2015-2016, dernæst blev jeg Centreret ridning level 1 instruktør i 2017 og jeg arbejder fortsat med CR og håber at tilføje flere niveauer på sigt. Fra marts 2017- november 2019 har jeg uddannet mig indenfor Dansk Islandshesteforening og endte med at blive eksamineret b-instruktør(FEIF level 1) og fik dermed min 3. uddannelse i hus og har siden taget dommer aspirant kursus for at udvide min viden om stævneridning.
I 2022 startede jeg med at studere Equine Science hos University of Guelph, min hidtil mest omfattende uddannelses rejse og jeg har afsluttet mine første fag Management of the equine environment og Equine health and disease prevention med A+ i slutkarakter.

Min vision er at hjælpe ekvipager af alle slags til større trænings glæde og bedre samarbejde. Hvad enten de starter stævner eller bare skal have en god tur i skoven.

Jeg er veluddannet i læringsteorien og interesserer mig særligt for brug af positiv forstærkning. Jeg gør mit for, at følge med i den nyeste forskning, holde mig up to date og vidre udvikle min træning. Jeg har lært uendelig meget de sidste par år, og jeg ynder at fortsætte min læring resten af livet. Derfor forbeholder jeg mig også ret til at skifte mening, så det jeg underviser i idag, måske ikke er det jeg underviser i, imorgen. Det er det smukke ved videnskab synes jeg. Når man falder over ny information og pludselig ser alting fra et helt nyt perspektiv.
Jeg har dyrket intrinzen inspireret træning siden 2017 og er dermed en af de mest erfarne instruktører i denne særlige trænings filosofi i Danmark. Jeg har deltaget i både online kurserne Project Proprius, Painscience and performance og har længe deltaget i ugentlige zoommøder med Kathy Sierra. Senest har jeg deltaget i kursus med Steinar Sigurbjornsson i 2022.