Undervisning

Jeg har de sidste 10 år undervist ekvipager af alle typer og størrelser og hjulpet dem til at finde en behagelig og konfliktfri vej til deres mål. Jeg bruger positiv og anerkendende pædagogik til både heste og deres mennesker og med min brede erfaring og store værktøjs kasse har jeg ikke bare én tilgang som alle skal følge, men jeg kan derimod tilpasse mine metoder til hver enkelt ekvipages behov.

Med mine 3 heste uddannelser har jeg specialiseret mig inden for 3 områder: Horsemanship, opstilling, og gangarter, men jeg har meget mere at byde på, så kontakt mig og fortæl mig om dine udfordringer/ønsker så ser jeg på om jeg kan hjælpe dig.

Når du booker din første lektion skal du overveje hvad dit mål er, og om månedlig undervisning er nok for dig. Mine elever rykker sig meget på 12 lektioner, men der er en grænse for hvad man kan nå, især hvis du ønsker at arbejde med flere emner.

Pris:
300 kr. for 30 minutter. 
350 kr for 45 minutter. 
400 kr for 60 minutter.
500 kr for 90 minutter
Kørsel 3 kr pr kørt km. 
Betaling med mobile pay eller kontanter

NYHED 2022
10-turs kort til 45 minutters lektioner 3.150 kr (du sparer en hel lektions pris) Når du køber et 10 turs kort har du mulighed for at lade mig arbejde med din hest, også hvis du ikke er er hjemme, så det er en måde at holde hesten igang i perioder hvor du har travlt eller mangler overskud.
Et ti turs kort svarer til:

  • Hobbyrytteren – 1 års forbrug, med med månedlig undervisning og fri i december og januar.
  • Den dedikerede rytter – 5 måneders forbrug med undervisning 2 gange månedligt.
  • Den ambitiøse rytter – 2 ½ måneds forbrug med ugentlig undervisning.

*Der skal selvfølgelig beregnes kørsel men denne vil muligvis variere alt efter om jeg har andre at køre efter i dit område. Jeg planlægger så vidt muligt min kørsel så der er flere om at dele gebyret.

Aflysnings politik

Aflysninger skal foregå pr sms. IKKE facebook beskeder. Når du aflyser din aftale mindre end 48 timer forinden, så skal du betale det fulde beløb, inkl kørsel. Det er op til dig selv at holde øje med vejrudsigten, så du kan nå at aflyse i ret tid, eller finde på noget som vi kan arbejde med, på trods af vejret. Jeg har lavet et blogindlæg til inspiration her: http://positivhorsemanship.dk/index.php/2022/01/29/inspiration-til-indendors-traening/