Træning

Gennem min uddannelse de seneste år med mine kurser i Equine health and disease prevention og Equine functional anatomy hos University of Guelph, Project proprius, Painscience and performance og diverse mindre kurser med fokus på nervesystemet mm. har jeg tilegnet mig en masse viden omkring tilgange og teknikker til genoptræning af heste og forebyggelse af skader. Det kan komme dig til gode på følgende måder.


Til stutterier/trænings stalde/rideskoler/opstaldnings steder

Du har nu mulighed for at lave en fast aftale hvor jeg kommer 1-4 gange månedligt og træner heste hos dig til en fast pris, som vil være lavere end min normale timepris. Hver hest vil blive trænet fra jorden med fokus på deres individuelle udfordringer og behov. Hvis det ønskes kan dette ske i samråd med din behandler eller dyrlæge.

Du skal være til stede første gang jeg kommer, men ellers vil jeg arbejde selvstændigt så du er fri til andre aktiviteter.

Fordele:

  • Kortere genoptrænings forløb
  • Spar penge på behandlere
  • Minimer risiko for skader
  • Forbedret præstation gennem øget styrke, smidighed og symmetri
  • Spar din tid
  • Mulighed for sparring på din træning

Til private hesteejere

For dig som køber 10 turs kort til undervisning er der mulighed for at jeg kan arbejde med hesten for dig istedet for den normale undervisning. Du behøver ikke at være til stede, så dette kan være en mulighed for dig som oplever travlhed i perioder, men gerne vil holde din hest igang og fortsætte jeres udvikling som ekvipage. Træning vil som udgangspunkt være fra jorden med mindre andet er aftalt.

Der vil i nogle tilfælde være mulighed for at sende din hest på træningsophold hos mig, hovedsageligt for personer som allerede modtager undervisning hos mig. Prisniveau omkring 6.000 kr i måneden alt efter hestens behov.